Työkaverit

Tapaa Trilogin työntekijöitä ja kuule heidän tarinoitaan

Tapaa Trilogin työntekijöitä ja kuule heidän tarinoitaan

  • ”Valmistuin Diakista 2014 ja tulin siitä suoraan Trilogille tekemään aluksi opetuksia. Pikku hiljaa töitä tuli enemmän ja pääsin täysipäiväisesti töihin. Työkuva myös muuttui ja sain tehdä opetusten ohella koordinaattorin töitä. Eli vastaan tällä hetkellä etelä-suomen kommunikaatio-opetus ja -ohjaus asioista. Töiden ohella kouluttauduin myös neuropsykiatriseksi valmentajaksi ja oli jotenkin jännittävää saada myös uusi tuote Trilogille, jota pääsi markkinoimaan ja nyt tuotamme myös tätä palvelua.”

    Maria Mattelmäki

  • Toimin puhevammaisten tulkkina, kommunikaatio-ohjaajana ja neuropsykiatrisena valmentajana Pohjoisen alueella. Olen valmistunut tulkiksi 2010, jonka jälkeen olen toiminut muutamassa tulkkauspalveluita ja kommunikaatio-opetuksia ja -ohjauksia tarjoavissa yrityksissä. Trilogiin päädyin kollegan suosittelemana ja olen ollutkin erityisen tyytyväinen. Trilogissa kaikki tulevat kuulluksi, mielipiteitä arvostetaan ja joukkoon oli helppo sulautua. Meillä on loistavat puitteet tehdä töitä ja monitaitoinen asiantuntija tiimi ympärillä :)

    Sanna Koivisto

  • Olen valmistunut viittomakielen tulkiksi vuonna 2013 Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Trilogissa aloitin työt syksyllä 2018. Heti Kirsi-Marjan ensi kertaa tavatessani minulle tuli tunne, että Trilogissa työntekijää arvostetaan ja kuunnellaan. Tämä tunne on pitänyt paikkaansa ja Trilogissa saan tehdä rakastamaani työtä mahtavassa porukassa.

    Elina Körkkö

Joko Trilog Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@trilog.fi